VÄGLEDNING - LYSSNA TILL DITT UNIVERSUM

HIMLARÅD


Vi är inte ensamma


Ibland kör vi alla fast. Hittar inte ut. Vet inte vad vi ska ta oss för. Eller bara blir nyfikna på det som finns men inte syns. 

Oavsett vad så är det spännande och tänkvärt att få ta del av råd och visdom från det okända, platsen vi bara anar men ändå är så fascinerande: Andevärlden, Källan, Ljuset, Det högsta bästa, Gud, Kosmos eller vad vi väljer att kalla detta oändliga paradis av aldrig sinande kärlek.

Människan består av mer än fysisk kropp och när vi förstår det har vi möjlighet att bli hela.

Hello world
Hello world

INTUITIV VÄGLEDNING


Fråga vad du vill!


Vad är viktigt för dig och din utveckling just nu? Kärlek, relationer, arbete, utbildning, ekonomi, bostad, hälsa eller vad som helst. Ingen fråga är dum - Vad behöver Du hjälp med?


Nacka Healing undviker kontakt med döda personer och arbetar endast med ljusa positiva energier. Aldrig sias det om död eller sjukdom. Ej heller om framtid eftersom du har en fri vilja att skapa den själv.


ORACLE READING

Med hjälp av orakelkort och orakeltärning får du vägledning om vad som pågår, vad som ligger till grund och hur du kan välja att fortsätta framåt.


SPÅ I KAFFESUMP

Intressant fikastund - Låt dina energier bli ett med kaffet och se vad som dyker upp i koppen!

Allt från sörjig geggamojja till lätta små moln kan visa sig. Och inte allt för sällan passar kraftdjuren på att kika fram!


Numerologi - Finn din potential! 
Genom att tolka din livsplan, ditt öde och dina karmiska utmaningar kan du bli ditt bästa Du!
Uträkning av dina personliga siffror i dåtid, nutid och framtid - Din själs väg.

Unna dig en Numerologiläsning!