HEALING - DEN MJUKA BEHANDLINGSMETODENBeröring är kanske människans ursprungligaste behandlingsmetod.

När vi har ont någonstans rör vi oftast spontant där.

Mår någon dåligt lägger vi en hand på dess axel.

Nyfödda utan närhet utvecklas dåligt och överlever många gånger inte.

Utan beröring dör vi -  om inte fysiskt så själsligt. 

REIKI 


Känner du dig ostämd som ett gammalt piano?


Kanske är du i spinn, stressad, övertrött, utmattad, olycklig eller har ont i kropp och själ? Reiki kan stilla dina tankar och ge dig den återhämtning som kan vara svår att finna i den tid som är.


Reikibehandlingen tar 55 minuter. Under sessionen ligger du påklädd på massagebänk och bara slappnar av. Reikiterapeutens händer hålls vid eller på dig. Det kan kännas kallt, varmt, pirrigt eller ingenting. Kanske somnar du av avslappningen när Reikis helande kraft kanaliseras.


Önskas Reiki på distans ligger du istället hemma och vilar i lugn och ro. Behandlingen tar då 30 minuter. Efteråt får du återkoppling via mail.

Hello world
Hello world

HOLISTISK HEALING


Intuitiv återhämtning


Vill du prova på en annan healing-behandling än klassisk Reiki? Då är du varmt välkommen på Holistisk Healing!

Du får det du behöver just nu genom intuitiv vägledning.

Behandlingen tar 60 minuter. Under sessionen ligger du påklädd på massagebänk och bara slappnar av.  

Metoderna som används är Bioenergihealing, Chakra balansering, Kristallhealing, Sound healing samt Reiki.

Välkommen att vila i dina egna frekvenser!


Använd Friskvårdsbidraget!


Reiki är erkänt av WHO och används bland annat som komplement till exempelvis cancerbehandling på sjukhus i Portugal, Spanien, Storbritanien, Israel, USA och Australien. I Sverige används Reiki framförallt som en teknik för att hantera stress. Det finns väl dokumenterad forskning på Reiki som energimedicin. 


Denna form av healing förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse. Reiki kan tas emot av alla oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd.  Man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 


Reiki är godkänt som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att du som har friskvårdspeng på jobbet kan använda den. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reiki är avdragsgillt på samma sättt som tex massage. 


Hello world

REIKI HEALING


Hur används Reiki och vad är det? 


Reiki är en naturlig energimetod för djup avslappning där läkning kan ske.
När vår energi inte flödar fritt påverkas vår hälsa. Reiki balanserar störningar i kroppens energisystem och stärker kroppens egna läkningsprocesser.

Reiki kan dock inte ersätta konventionell vård, kirurgi eller psykiatrisk vård. Däremot utgör den ett värdefullt komplement till dessa. 


En Reikiterapeut kanaliserar ny livskraft från universum genom sina händer och ut till mottagaren. Den fysiska beröringen aktiverar kroppens må-bra-hormoner som t.ex. Oxytocin. Reikienergin helar kroppen genom att flöda till de blockeringar som finns och laddar dem med positiv energi. Reiki höjer också frekvensen på energin inuti och utanpå kroppen, så livskraften får ett friare flöde och ger kroppen en chans att läka sig själv. 


Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld av energi på samma gång - En mycket behaglig upplevelse för kropp och själ.


Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har sina rötter i bl.a. Tibet.
Ordet är japanska och består av två kanji: "Rei" står för universell och "Ki" står för kraft och energi. Reiki brukar fritt översättas som Universell livsenergi.

SOUND HEALING


Massage för de subtila kropparna


Shamantrummor, skallror, klangskålar, kristallskålar, vindspel, gongar, seadrums mm. Instrumeneten är många och alla ger de ifrån sig helande ljudfrekvenser.

Våra kroppar interagerar med tonerna och vibrationerna från instrumentens sånger vilket helar och berör på djup och andlig nivå. 

När ett vibrerande föremål får något annat att vibrera i harmoni tillsammans kallas det sympatisk resonans. I den stunden kan transformation och läkning ske. 

Hello world
Hello world

KRISTALLHEALING


Allt består av energi, även stenar


Med hjälp av olika kristaller kan man stärka sig och hamna i bättre balans. De olika frekvenserna som stenarna strålar skapar harmoni och boostar kroppen på ett behagfullt sätt. 

Kristallerna läggs på och bredvid kroppen och vibrerar i samklang med ens egna frekvenser, vilket påverkar energinivåerna.

Kristallhealing används bl.a. vid chakrabalansering, stresshantering och aurarening. 

BIOENERGIHEALING


Positivt tänkande är nyckeln till friskhet


I Bioenergihealing använder man sig bl.a. av tankens kraft för att öka sin egen livsenergi och rensa ut negativa mönster. En mycket effektiv metod vid fobiterapi t.ex.

Metoden har sitt ursprung i TAO healing, Tibetansk healing och urgamla ryska healingmetoder.

Hello world

Effekter av healing:


Minskad stress

Återhämtning

Smärtlindring

Höjt immunförsvar

Helande på sjukdomars orsaksnivå

Balansering och förstärkning av energi

Ökad medvetenhet och kreativitet

Hjälp att frisläppa känslor

Emotionellt lugnande

Minskar spänningar