HEALING - DEN MJUKA BEHANDLINGSMETODENBeröring är kanske människans ursprungligaste behandlingsmetod.

När vi har ont någonstans rör vi oftast spontant där.

Mår någon dåligt lägger vi en hand på dess axel.

Nyfödda utan närhet utvecklas dåligt och överlever många gånger inte.

Utan beröring dör vi -  om inte fysiskt så själsligt. 

REIKI 


Känner du dig ostämd som ett gammalt piano?


Kanske är du i spinn, stressad, övertrött, utmattad, olycklig eller har ont i kropp och själ? Reiki kan stilla dina tankar och ge dig den återhämtning som kan vara svår att finna i den tid som är.


Reikibehandlingen tar 55 minuter. Under sessionen ligger du påklädd på massagebänk och bara slappnar av. Reikiterapeutens händer hålls vid eller på dig. Det kan kännas kallt, varmt, pirrigt eller ingenting. Kanske somnar du av avslappningen när Reikis helande kraft kanaliseras.


Önskas Reiki på distans ligger du istället hemma och vilar i lugn och ro. Behandlingen tar då 30 minuter. Efteråt får du återkoppling via mail.

Hello world
Hello world

SOUND & CHRYSTAL REIKI


Intuitiv återhämtning


Vill du prova på en annan healing-behandling än klassisk Reiki? Då är du varmt välkommen att bada i ljudvibrationer och kristallenergier!

Intuitivt får du det du behöver just nu.

Behandlingen tar 50 minuter. Under sessionen ligger du påklädd och bara slappnar av.  

Metoderna som används utöver Reiki är Kristallhealing, Sound healing, Bioenergihealing samt Chakrabalansering.

Välkommen att harmonisera dina frekvenser!


Ej för dig som har pacemaker. Meddela om du är gravid.

KLANGMASSAGE


Avslappning deluxe


Låt klangskålars vibrationer få massera ditt inre - Organen jublar och fascian brusar - Välkommen till stresshanteringens Mekka!


Behandlingen tar 50 minuter. Under sessionen ligger du påklädd medan tonerna lugnar dina system och tar dig ner till de behagligaste frekvenserna.


Ej för dig som har pacemaker eller är gravid.

Hello world
Hello world

SOUND HEALING 


Massage för de subtila kropparna


Shamantrummor, skallror, klangskålar, kristallskålar, vindspel, gongar, seadrums mm. Instrumeneten är många och alla ger de ifrån sig helande ljudfrekvenser.

Våra kroppar interagerar med tonerna och vibrationerna från instrumentens sånger vilket helar och berör på både djupa och höga nivåer. 

När ett vibrerande föremål får något annat att vibrera i harmoni tillsammans kallas det sympatisk resonans. I den stunden kan transformation och läkning ske. 


Behandlingen tar 80 minuter. Du ligger påklädd under filt och bara sveps med i ljudbadet.


Ej för dig som har pacemaker eller är gravid.


Använd Friskvårdsbidraget!


Reiki är erkänt av WHO och används bland annat som komplement till exempelvis cancerbehandling på sjukhus i Portugal, Spanien, Storbritanien, Israel, USA och Australien. I Sverige används Reiki framförallt som en teknik för att hantera stress. Det finns väl dokumenterad forskning på Reiki som energimedicin. 


Denna form av healing förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse. Reiki kan tas emot av alla oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd.  Man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 


Reiki är godkänt som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att du som har friskvårdspeng på jobbet kan använda den. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reiki är avdragsgillt på samma sättt som tex massage. 


Hello world

REIKI HEALING


Hur används Reiki och vad är det? 


Reiki är en naturlig energimetod för djup avslappning där läkning kan ske.
När vår energi inte flödar fritt påverkas vår hälsa. Reiki balanserar störningar i kroppens energisystem och stärker kroppens egna läkningsprocesser.

Reiki kan dock inte ersätta konventionell vård, kirurgi eller psykiatrisk vård. Däremot utgör den ett värdefullt komplement till dessa. 


En Reikiterapeut kanaliserar ny livskraft från universum genom sina händer och ut till mottagaren. Den fysiska beröringen aktiverar kroppens må-bra-hormoner som t.ex. oxytocin och serotonin. Reikienergin helar kroppen genom att flöda till de blockeringar som finns och laddar dem med positiv energi. Reiki höjer också frekvensen på energin inuti och utanpå kroppen, så livskraften får ett friare flöde och ger kroppen en chans att läka sig själv. 


Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld av energi på samma gång - En mycket behaglig upplevelse för kropp och själ.


Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har sina rötter i bl.a. Tibet.
Ordet är japanska och består av två kanji: "Rei" står för universell och "Ki" står för kraft och energi. Reiki brukar fritt översättas som Universell livsenergi.

BIOENERGIHEALING


Positivt tänkande är nyckeln till friskhet


I Bioenergihealing använder man sig bl.a. av tankens kraft för att öka sin egen livsenergi och rensa ut negativa mönster. En mycket effektiv metod för att bli av med fobier och värk utan skada t.ex.

Metoden har sitt ursprung i TAO healing, Tibetansk healing och urgamla ryska healingmetoder.

Hello world
Hello world

CHRYSTAL HEALING


Allt består av energi, även stenar


Med hjälp av olika kristaller kan man stärka sig och hamna i bättre balans. De olika frekvenserna som stenarna strålar skapar harmoni och boostar kroppen på ett behagfullt sätt. 

Kristallerna läggs på och bredvid kroppen och vibrerar i samklang med ens egna frekvenser, vilket påverkar energinivåerna.

Kristallhealing används bl.a. vid chakrabalansering, stresshantering och aurarening. 

Effekter av healing:


Minskad stress

Återhämtning

Smärtlindring

Höjt immunförsvar

Helande på sjukdomars orsaksnivå

Balansering och förstärkning av energi

Ökad medvetenhet och kreativitet

Hjälp att frisläppa känslor

Emotionellt lugnande

Minskar spänningar

unsplash